Nieuwe stap voor stapkaart voor slaapbanken

Op een productpagina’s vindt u de belangrijkste informatie over de uitvoeringen. Wilt u behulpzame feiten over ons bepaald middel? Neem dan aanraking betreffende ons op of kom langs in onze showroom in Amsterdam. Wij helpen u graag. Easy Living levert in België.

Kastbed ontwerp Ulisse kan zijn beschikbaar in melamine in de kleurcombinaties wit, perla, tortora, eiken zand en eiken bruin. Tevens is dit mogelijk teneinde het opklapbed Ulisse in 33 lakkleuren te behalen. Hierbij kan zijn dit geoorloofd teneinde een romp in ons andere kleur dan een frontpanelen te kiezen.

Easy Living bezit een slaapbank, bedbank ofwel bedkast welke u zoekt. Wij bezitten aan een bijzonder groot aanbod over kwalitatief goede slaapbanken en bedkasten betreffende verschillende welbekende merken. De meerdere slaapbanken en bedkasten kan u dan ook bij Easy Living eenvoudig betreffende mekaar vergelijken.

Bij Easy Living vindt u dan ook ons bedkast of opklapbed passend bij de hip. In onze showroom kan u dan ook alle modellen kalmpjes bekijken en onze adviseurs staan u dan ook met genoegen te woord om advies te geven.

Dit ruimtebesparende meubelstuk is perfect vanwege kleinere ruimtes bijvoorbeeld in een studio of studentenkamer, maar kan ook juist aangewend geraken in een kinder-ofwel logeerkamer. In een handomdraai maak je aangaande de bank ons bed en vica versa.

Door dit handige klik-klak systeem creeërt u betreffende deze slaapbank snel ons genoeg slaapplaats. En het kan zijn aardig zodra u geregeld logés aan de vloer hebt! here Tevens op ons studentenkamer doet deze slaapbank het eersteklas. Een slaapbank is uitgevoerd in kunstleer e

Het grootste gedeelte aangaande onze collectie is bestemd wegens dagelijks gebruik. Een aantal aangaande de slaapbanken is vooral te gebruiken ingeval gastenbed. Bij deze modellen ligt het read more accent meer op het design.

Een bedkast wordt standaard betreffende een lattenbodem afgeleverd. Bedkast model Ulisse Dining kan zijn verkrijgbaar in melamine in een tinten wit, perla, tortura, eiken zand, eiken mokka en 33 lakkleuren. Hierbij is het mogelijk teneinde de romp in ons andere kleur dan een frontpanelen of de tafel te kiezen.

Overdag een blikvanger in jouw thuis, ’s nachts ons gemakkelijke slaapgelegenheid wegens gasten: Slaapbanken zijn echte allrounders. Met een slaapbank kunnen je gasten relaxed een avond doorbrengen.

Met opvallende prints tot effen kleuren en betreffende hoekslaapbanken tot ons slaapbank betreffende opbergruimte: vanaf € 195,- vindt u een geschikte sofa voor Hoekbanken.nl.

 Het bed is immers bijzonder bestemd ingeval logeerbed, maar wat niet zo bestemd voor intensief gebruik. Een slaapbank is gestoffeerd met stof Corsica en bezit ons slaapafmeting betreffende 192x116 cm. Maximaal belastbaar gewicht: 200 kg. voor 2 personen.

Kortom, veelzijdige kwaliteitsmodellen betreffende ons bijzonder eigentijds design. Onderstaand een greep uit onze collectie slaapbanken / zitbanken betreffende bedfunctie. Wegens behulpzame feiten over het model kunt u dan ook op een modelnaam/afbeelding klikken.

Zo mogen we u verder behalve Speurders.nl relevante aanbiedingen doen. Als u dan ook nader surft accepteert u deze cookies en zal u dan ook akkoord met de verwerking over een (persoons)gegevens die door middel van cookies mogen worden verzameld en verwerkt wegens de onder I) tot en betreffende IV) genoemde doeleinden.

Enthousiast geraakt aan het grote en kwalitatief hoogstaande assortiment? Ben je net mits we ervan overtuigd dat een slaapbank deel dien uitmaken over het interieur? Wacht vervolgens ook niet langer en kijk in detail wat we je te bieden hebben. Heb jouw nauwelijks zin om uit je bed te komen ofwel van je bank af te kunnen?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuwe stap voor stapkaart voor slaapbanken”

Leave a Reply

Gravatar